Вечір пам’яті Скрябіна: у Кропивницькому Кузьма зібрав повний зал навіть після своєї смерті

У п’ятницю, 10 лютого, у Кропивницькому пройшов вечір пам’яті відомого українського музиканта Андрія Кузьменка. На дійство зібралось близько сотні людей, кожен з яких віддав шану другу, кумиру і просто талановитому музиканту.

Під час заходу лунали кращі пісні Скрябіна, демонстрували відеокліпи і фотографії, які були зроблені ще за життя Кузьми. Талановита молодь Кропивницького виконувала всіма обожнювані хіти, а разом з ними співав і весь зал.

DSC_0513

Організатором заходу стала студентка КДПУ ім. В.Винниченка Крістіна Лаврентьєва:

“Я організувала цей вечір, тому що завжди захоплювалась творчістю Скрябіна. Він не просто талановитий музикант, а ще й гарна людина, відданий патріот і кумир багатьох українців. Він говорив те, про що інші мовчали. Новина про його загибель сколихнула всю Україну. Кожен з нас важко переживав цю втрату. Тоді, 2 лютого, Україна втратила одного з кращих своїх синів. Навіть після смерті, Кузьма живе в  серцях багатьох людей. Він живий, поки живуть його пісні. Тому сьогодні ми зібрались тут, щоб разом їх заспівати”.

В залі панувала неймовірна атмосфера –  чутливе виконання відомих пісень, поєднуваних з патріотичними елементами.

“Мені дуже сподобався вечір – чудова атмосфера. Цікаві моменти з життя Кузьми Скрябіна, кумедні інтерв’ю, фрагменти улюблених телепередач, а особливо пісні, виконання яких не лише прискорювало биття наших сердець, а й робило “шампанські очі”. Помітно було, що виконавці тремтіли на сцені від хвилювання, але ми ще тремтіли більше. Дякую за чудовий вечір, теплу атмосферу і неперевершені емоції”, – розповіла вражена глядачка Тетяна.

Вечір закінчився виконанням пісні “Старі фотографії”, яку співав стоячи весь зал.DSC_0541 DSC_0566 DSC_0575 DSC_0589 DSC_0601

Поширити:

Залишити коментар:

коментар