Батьки учнів школи №18 просять міського голову завадити поновленню на посаді Валентини Приліпко

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Сьогодні, 2 лютого, близько півсотні батьків учнів школи №18 зібралися у приміщенні міської ради Кропивницького з вимогою завадити поновленню на посаді директора навчального закладу Валентини Приліпко.

Активісти передали листа міському голові Андрію Райковичу з фактами численних порушень Приліпко на посаді директора школи. Наразі представники батьків спілкуються з Андрієм Райковичем.
 
За словами однієї з активісток Євгенії Захарченко, завтра у батьків призначена зустріч у Міністерстві освіти України. Вони запевняють, що не зупинятися ні перед чим, задля захисту прав своїх дітей.
Нагадаємо, що батьки неодноразово мітингували перед приміщенням Ленінського суду проти поновлення на посаді екс-директора школи Валентини Приліпко. Вони звинувачували директорку у побитті учнів та підбирала учнів для навчання в школі виключно за власними симпатіями.

Суддя Лілія Іванова винесла рішення про поновлення Приліпко на посаді директора школи та в якості оплати за вимушений прогул виплатити їй 45 тисяч 480 грн грн, а також моральну компенсацію у розмірі 5 тисяч грн, замість 90 тисяч, які вимагала позивачка.

Батьки спільно з управлінням освіти, яке виступало третьою стороною у справі, будуть оскаржувати дане рішення у Апеляційному суді.

16491585_190569311419770_860336471_o
Поширити:

Залишити коментар:

коментар