14-річна вихованка інтернату з Кіровоградщини народила маля передчасно

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

14-річна дівчина з Пантаївської школи-інтернату на Кіровоградщині, історія якої прогриміла на всю Україну, народила маля передчасно. 

Повідомляє ТСН.

“У Кропивницькому 14-річна дівчина народила дитину попри супротив адміністрації інтернату. Пологи відбулися передчасно на 7 місяці. Маля важить лише півтора кілограми, ним опікуються в обласному перинатальному центрі. Два місяці перед тим у Кропивницькому розгорівся скандал. Директор школи-інтернату, де виховувалася майбутня мама і яка за законом є опікуном неповнолітньої, написала заяву, аби відправити свою підопічну на штучне переривання вагітності на 20 тижні. Лікарі тоді вимоги опікуна не задовільнили”, – йдеться у сюжеті.

Нагадаємо, 8 вересня у перинатальний центр Кіровоградської обласної лікарні доставили вагітну 14-річну вихованку Олександрійської школи-інтернату. Дівчина хоче зберегти дитину – опікун проти. Згодом комісія прийняла рішення, що варто виношувати вагітність, адже медичних протипоказань для того, щоб переривати вагітність, немає. 29 вересня управління освіти і науки КОДА звільнило керівництво інтернату, де завагітніла неповнолітня вихованка. Історію 14-річної вагітної вихованки Олександрійської школи-інтернату показав телеканал “Україна” у програмі “Говорить Україна”. На телебаченні ситуацію дівчинки назвали історією Джульєтти.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар