На Кіровоградщині хотіли підірвати редакцію газети і правозахисника

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

В Олександрії сьогодні, 13 жовтня, близько 4:30 години ранку за адресою: вул. Дзержинського, 1, місцеві жителі почули звук на кшталт вибуху. За зазначеною адресою розташована редакція газети “За нашу Перемогу”, редактором якої працює Борис Логвинов, що також відомий в Олександрії як заступник директора з загальних питань ВАТ “Завод “Агромаш”.

Як пишуть “Олександрійські новини”, Борис Логвинов представляв інтереси акціонерів підприємства у численних судових засіданнях щодо повернення у приватну власність території і майна заводу, який міська влада Олександрії незаконно прибрала до своїх рук.

Внаслідок вибуху в приватному будинку за згаданою адресою повибивало скло на вікнах, на щастя ніхто з людей не постраждав.

За інформацією наших джерел в органах внутрішніх справ, на місці події правоохоронці виявили предмет, ззовні схожий на запал гранати “РГД”, а також сліди імовірної вибухової суміші.

Як прокоментувала представник прес-служби Олександрійського міськвідділу міліції Оксана Міхно, інформація про дану подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України “Хуліганство, із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень”.

На місці злочину працює слідчо-оперативна група Олександрійського міськвідділу міліції, а також криміналістична лабораторія з вибухотехніки обласного управління МВС.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар