Ураженому струмом підлітку з Новоукраїнки зробили вже 6 пластичних операцій

© Вголос

Шість пластичних операцій зробили 12-річному підлітку з Новоукраїнки, якого у вересні на даху зерновоза вдарило струмом, коли він заліз туди зробити селфі.

Про це йдеться в сюжеті UA: Кропивницький, повідомляє Перша електронна газета.

За словами завідувачки відділення обласної лікарні Наталії Корчаки, стан хлопчика поліпшується. У лікарні він пробуде ще місяць.

Шість пластичних операцій зробили дванадцятирічному підлітку з Новоукраїнки

Шість пластичних операцій зробили дванадцятирічному підлітку з Новоукраїнки, якого понад два місяці тому вдарило струмом на даху потяга. Його стан здоров’я поліпшується. Суспільному про це розповіла завідувачка відділення обласної лікарні Наталія Корчака. За її словами, в дитини було 65 відсотків опіків поверхні тіла. У лікарні він пробуде місяць. До нього знімальну групу не пустили. Не дозволяє мати – пояснила Наталія Корчака. Нагадаємо, 29 вересня у Новоукраїнці 12-річного хлопця ударило струмом 27 тисяч вольт на даху потяга. Він хотів зробити там фотографію.

Опубліковано UA: Кропивницький Понеділок, 9 грудня 2019 р.

Раніше хлопця перевели з дитячої лікарні до опікового відділення обласної лікарні. Для хлопця, який отримав 65% опіків тіла, у відділенні виділили окрему палату.

Нагадаємо, у січні ще одного підлітка вразило струмом на території залізничного вокзалу у Кропивницькому. Він отримав електротермічні опіки 50% тіла.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар