Батьки не пускають дітей у світловодські школи через відсутність тепла

© lviv.com

У Світловодську, де напередодні намагалися відновити заняття у школах хоча б для учнів випускних класів, від сьогодні знову можуть початися канікули.

Про це йдеться в сюжеті ТСН, повідомляє Перша електронна газета.

У міськвиконкомі кажуть, що температурний режим не дотримується у 8 з 10 закладів освіти. Завдяки електронагрівачам, за день температуру в класах вдавалося підняти максимум до 16 градусів, діти сиділи на уроках у верхньому одязі. Батьки обурені – відмовляються відпускати чад до школи.

Нагадаємо, опалювальний сезон не розпочався вчасно, бо підприємство “Світловодськпобут” заборгувало “Нафтогазу” 90 мільйонів гривень. Зі складу засновників підприємства вилучили міськраду. Це поставило під загрозу отримання номінацій на газ, тобто дозволу на його відбір.

Лише 15 листопада теплопостачальне підприємство ТОВ “Світловодськпобут” отримало номінації від НАК “Нафтогаз” і котельні розпочали подачу тепла.

Пізніше у Світловодську оголосили надзвичайну ситуацію техногенного характеру місцевого рівня. У місті почали облаштовувати пункти обігріву.

Зазначимо, міського голову Світловодська Валентину Козярчуку, якого підозрюють у рейдерському захопленню підприємства «Світловодськпобуту», на час слідства відсторонили від посади. Згодом суд обрав йому запобіжний захід у виді особистого зобов’язання. А потім на позачерговій сесії Світловодської міської ради 23 депутати проголосували за рішення оголосити недовіру і достроково припинити повноваження міського голови Валентина Козярчука.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар