Чиновниця, яка “засвітилася” на мітингу комуністів, виграла конкурс “Посадовець року”

фото Першої електронної газети та з сайту міськради

Представниця управління освіти міської ради Анна Ткач перемогла у конкурсі “Посадовець року”. В онлайн голосуванні вона обійшла 14 претендентів і набрала 2114 вподобань із майже 9 тисяч голосів. Жінка відома тим, що 9 травня “засвітилася” на мітингу комуністів. Тоді Петро Симоненко у Кропивницькому озвучував тези про те, що в країні замість війни з Росією йде громадянська війна, а “Український Рейх” виконує вказівки американців.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Наступного дня на сторінці управління освіти міськради у Facebook з’явився допис, у якому вони відкидають причетність посадовиці до мітингу. У заяві йдеться, що жінка разом із колегою та учнями облагороджувала братські могили, а Петро Симоненко неочікувано підійшов і сфотографувався. Також додали, що “управління освіти поза політикою” і на фото “дівчата навіть не позують”.

89163b8173ec58baf733cdafaa32e436.jpg

Утім, після звернень у коментарях від містян про невідповідність заяви із тим, що відбувалося на Фортечних валах, допис видалили.

На місці події працював журналіст Першої електронної газети. Поки Петро Симоненко передавав присутнім вітання від членів “КПСС” і озвучував чисельні штампи російської пропаганди, хтось із натовпу попросив зробити спільне фото і люди самі почали ставати навколо політика.

Як співробітниця міськради Анна Ткач “не позує” можна оцінити у галереї нижче:

Читайте також: “Український Рейх” і “громадянська війна”: як Петро Симоненко виступав перед комуністами у Кропивницькому

Поширити:

Залишити коментар:

коментар