Прокуратура шукає свідків смертельної сутички між водієм та патрульними у Кропивницькому

Прокуратура Кіровоградської області відкрила кримінальне провадження за фактом смерті 51-річного чоловіка, який помер під час затримання. Правоохоронці розшукують свідків цієї ситуації. 

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сайт обласної прокуратури.

За цим фактом внесені відомості до ЄРДР за ознаками складу правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 365 КК України (перевищення влади та службових повноважень, що спричинили тяжкі наслідки).

“Керівництвом прокуратури області розслідування взято на контроль. З метою об’єктивного повного та неупередженого з’ясування усіх обставин цієї трагічної події, звертаємося до жителів міста та області, хто став її свідком та має певну інформацію корисну для слідства та відповідні відеоматеріали звернутися до органів прокуратури за вказаними телефонами – 0(522)33-11-98, 094 8025807”, – йдеться у повідомленні прокуратури.

Нагадаємо, у Кропивницькому за порушення ПДР наряд патрульної поліції зупинив автомобіль “ВАЗ”, у водія якого були ознаки сп’яніння та не було при собі документів на право керування машиною. Під час затримання відбулася штовханина, тому поліцейським довелося застосувати спецзасоби. Згодом затриманий чоловік почав втрачати свідомість і помер до приїзду “швидкої”.

Читайте також: Підозрюваного у смертельній ДТП на Балашівці арештували на 2 місяці

Поширити:

Залишити коментар:

коментар