У Кропивницькому під час затримання помер чоловік

@ НВ

Учора, 16 липня, близько 22:30 на вулиці Садова у Кропивницькому за порушення правил дорожнього руху наряд патрульної поліції зупинив автомобіль “ВАЗ”, у водія якого були ознаки сп’яніння та не було при собі документів на право керування транспортним засобом. Під час затримання відбулася штовханина, тому поліцейським довелося застосувати спецзасоби. Згодом затриманий чоловік почав втрачати свідомість і помер до приїзду “швидкої”.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції області на сторінці у Facebook, інформує Перша електронна газета.

“На місці події громадянин відмовлявся виконувати законні вимоги поліцейських та намагався вчинити бійку з поліцейськими.

Також чоловік покликав на місце події своїх знайомих, які також влаштували штурханину з патрульними. Відносно вказаних осіб та водія поліцейськими було застосовано спецзасоби.

Після затримання патрульні помітили, що водій автомобіля “ВАЗ” втрачає свідомість. Поліцейські одразу почали надавати домедичну допомогу та викликали на місце карету швидкої допомоги. Після приїзду швидкої та надання першої невідкладної допомоги, лікарі констатували смерть чоловіка.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу. Під час попереднього огляду тіла судово-медичним експертом видимих тілесних ушкоджень, які б могли стати причиною смерті, не виявлено. Більш детально причини смерті будуть встановлюватись експертизою”.

Департамент патрульної поліції призначив службове розслідування. За цим фактом інформацію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Обставини пригоди встановлюються.

Нагадаємо, на Попова автівка збила жінку.

Читайте такожМожливо, ми почали багато бачити? – “Pitbull” про розрив співпраці з патрульною поліцією

Поширити:

Залишити коментар:

коментар