Із тролейбуса у Кропивницькому на ходу випав чоловік

Учора, 14 березня, на вул. Академіка Тамма у Кропивницькому із дверей тролейбуса №10 під час руху випав чоловік. Постраждалий не отримав серйозних ушкоджень. Зі слів свідків події, він перебував у сильному алкогольному сп’янінні.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Про цю надзвичайну подію повідомив кропивничанин Сергій  у Telegram-чаті “Безпечне місто”. Згодом інформацію підтвердив заступник директора з безпеки руху і організаційних питань КП “Електротранс” Валерій Музичук.

За його словами, подія сталася близько 17:00, коли тролейбус маршруту №10 рушив із зупинки на вул. Академіка Тамма напроти Європейського ринку.

“Чоловіка, який випав із дверей відвезли в обласну лікарню. Його оглянув лікар і констатував, що серйозних пошкоджень у постраждалого немає. Із медзакладу чоловіка забрав син.

Зі слів свідків події, постраждалий був у стані сильного алкогольного сп’яніння”, – розповів посадовець.

Валерій Музичук також додав, що на підприємстві зараз розбираються, чому чоловік випав із дверей під час руху. Також обставини події з’ясовують слідчі.

Нагадаємо, у 2017 році у Кропивницькому із маршрутки №6 (держномер 7179), яка почала рух із відкритими дверцятами, випала жінка. Постраждала отримала струс мозку. Того ж року з маршрутки №21 випав 10-річний хлопчик.

Не прислоняйтесь к двери тролейбуса.#кропивницкий #кировоград #керуй #транспорт #перевозчик #кдк

Опубліковано Кропивницкий Online Четвер, 14 березня 2019 р.

2eb4bb8814c1ddf94cc6ee497168bcd7.jpg
Фото із Telegram-чату “Безпечне місто”
bcc2d0f88b2a07c22aa6c7fd709a3cfd.jpg
Фото із Telegram-чату “Безпечне місто”
Поширити:

Залишити коментар:

коментар