Андрій Райкович вкотре вимагає жорсткішого контролю за технічним станом маршруток

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович доручив управлінню розвитку транспорту та зв’язку активніше працювати з перевізниками та поставити перед ними суворі вимоги щодо технічної підготовки громадського транспорту перед його випуском на лінію.

Про це йдеться на сайті міськради, повідомляє Перша електронна газета.

Андрій Райкович зауважив, що розуміє складність пересування маршруток засніженими дорогами, в умовах постійного снігопаду, проте ситуація, коли у громадського транспорту відпадають на ходу колеса є неприпустимою, адже це небезпечно для для громадян.

“До речі, справедливими є зауваження і від перевізників щодо погано прочищених кінцевих зупинок, – наголосив очільник міста. – Маршрутки не могли зайняти звичні місця, паркувались ледь не в дворах багатоповерхівок. А потім – купа дзвінків, що у двір не можна заїхати чи пройти. Прибирання кінцевих зупинок транспорту, як і зупинок взагалі – має бути нормою”!

Нагадаємо, міський голова озвучує подібні заяви не вперше. Проте із жодним перевізником досі не розірвали жодного договору, незважаючи на постійні скарги містян на порушення графіків руху, хамство водіїв та брудні іржаві автобуси.

Читайте також: На маршруті №103 у Кропивницькому побільшало автобусів (ГРАФІК)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар