У Кропивницькому стріляли з пістолета в автобус №123

Учора, 1 січня, 38-річний кропивничанин вистрілив з пневматичного пістолета у двері автобуса №123. Це сталося на зупинці громадського транспорту неподалік дитячої обласної лікарні на вул. Преображенській. Ніхто із пасажирів не постраждав. Зловмисника затримали поліцейські.

Про це інформує Перша електронна газета.

Про надзвичайну подію повідомили в управлінні поліції охорони області. Уранці, 1 січня, група реагування батальйону поліції охорони отримала повідомлення по спецлінії «102» про те, що на перехресті вулиць міста невідомий з предмета, схожого на пістолет, здійснив постріл у бік рейсового автобуса, внаслідок чого розбив вікно у дверях та втік.

Деталі інциденту Першій електронній газеті розповів заступник директора з безпеки руху і організаційних питань КП “Електротранс” Валерій Музичук:

“Це сталося на зупинці перед дитячою обласною лікарнею. Хлопець стояв біля зупинки з дівчиною, а потім вистрілив з пістолета у середні двері автобуса №123. Куля пробила скло і залетіла у салон. Саме ж скло дало тріщини. Ми зняли автобус із рейсу, адже у такому стані його експлуатувати заборонено.

На щастя, ніхто із пасажирів не постраждав”.

У поліції охорони повідомили, що правоохоронці негайно виїхали на місце події. Отримавши від водія та кондуктора автобуса прикмети особи, поліцейські почали відпрацьовувати прилеглі вулиці. Через 10 хвилин помітили чоловіка, схожого за описом на хулігана. Зупинивши громадянина, правоохоронці здійснили поверхневий огляд, під час якого у чоловіка виявили пневматичний пістолет.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Кропивницького відділу поліції. Особу порушника встановили, ним виявився 38-річний мешканець Кропивницького.

Його було затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, у листопаді 2017 року двоє нетверезих чоловіків побили водія 118-го автобуса і зірвали виїзд двох рейсів.

У лютому 2018 року на вул. Жадова, біля магазину АТБ невідомі розбили скло середніх дверей тролейбусу, який рухався за маршрутом №9. Були навіть припущення, що у скло вистрілили.

У травні минулого року на територію комунального підприємства “Електротранс” кинули банку із займистою сумішшю. Так званий “коктейль Молотова”, на щастя, не загорівся.

Окрім того, у 2017 році комунальні автобуси регулярно закидували яйцями. Такі випадки мали місце на Завадівці, Кущівці та на сел. Молодіжному.

aa0a82b6bf6bb4b8998c4cb6747797ee.jpg

fa171b5fe900385dd14b505ba2b393bd.jpg

Поширити:

Залишити коментар:

коментар