Кіровоградщина: “тимчасова воля” коштуватиме ймовірному хабарнику з Держгеокадастру 88 тис. грн

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Новоукраїнським районним судом обрано міру запобіжного заходу, керівнику одного з районних відділів Держгеокадастру підозрюваному у вимаганні та отриманні 10 тис. грн неправомірної вигоди. Суд задовольнив клопотання слідчого і визначив посадовцю міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою з можливістю внесення застави у 88 тис. грн.

Про це Першій електронній повідомили у прес-службі прокуратури Кіровоградської області.

Нагадаємо, 27 лютого, на одержанні 10 тис грн неправомірної вигоди викрито одного з керівників районного відділу Держгеокадастру. Хабар службовець нібито вимагав від місцевого жителя за надання у власність земельних ділянок загальною площею 20 га для ведення особистого селянського господарства.

Вказаній особі повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Санкція статті передбачає покарання за цей вид злочину у виді позбавлення волі на строк від восьми до дванадцяти років з конфіскацією майна та з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар