Прокуратура домоглася зміни умовного терміну для вбивці з Новоукраїнки

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Прокуратура Кіровоградської області у суді апеляційної інстанції домоглась справедливого покарання – 7 років реального позбавлення волі, для чоловіка, який побив до смерті свого знайомого.

Про це Першій електронній повідомили у прес-службі прокуратури Кіровоградської області.

“Трагічна подія мала місце 19 листопада 2016 року в м. Новоукраїнка. Так, в ході сварки засуджений штовхнув потерпілого на землю та почав бити ногами. Відповідно до висновку судово-медичної експертизи смерть потерпілого настала в результаті отриманих тілесних ушкоджень, а саме: закритої травми шиї з переломом під’язичної кістки та хрящів гортані, двостороннього перелому ребер з крововиливом”, – повідомляє прес-служба.

За скоєне судом першої інстанції чоловіка засуджено до умовного терміну покарання. Не погоджуючись з вказаним рішенням суду прокуратура звернулась до апеляційної інстанції з вимогою призначити йому покарання у виді 7 років реального позбавлення волі. В обґрунтуванні своїх вимог прокурор наголошував на невідповідності призначеного покарання ступеню тяжкості кримінального правопорушення.

Апеляційний суд підтримав позицію прокуратури. Чоловіка визнано винним за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України та призначено покарання у виді 7 років реального позбавлення волі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар