За підозрою у вбивстві 12-річної школярки у Кропивницькому затримали її матір

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© зі сторінки Vyacheslav Abroskin у соцмережі Facebook

За підозрою у вбивстві 12-річної школярки у Кропивницькому затримали її матір. Поліція називає і попередню версію подій – мама з донькою посварилися, і в пориві люті та вбила дитину, а потім вивезла та залишила на пустирі.

Про це на своїй сторінці у соцмережі Facebook написав перший заступник голови Нацполіції, начальник кримінальної поліції В’ячеслав Аброськін.

“Чотири доби поліція однієї з центральних областей розшукувала дівчинку 12 років, яка, зі слів батьків, пішла зранку до школи і зникла. Учора в результаті пошукових заходів дівчинка була знайдена мертвою на відстані 5 км від будинку з численними пораненнями”, – пише В’ячеслав Аброськін.

За інформацією, вже ввечері на підставі зібраних доказів за підозрою в скоєнні вбивства затримана мама дівчинки:

Катерина Добродій / © фото із соцмереж

“Все виявилося банально просто. Чоловік пішов на роботу, по дорозі молодшу дитину відвів до дитсадка. Старша донька була разом з мамою. Дівчинка просилася залишитися вдома та не йти до школи, а мати навпаки наполягала, щоб та все ж таки пішла до школи. В підсумку – в пориві раптово виниклої люті мати вбила дитину, а потім вивезла та залишила на пустирі. Це страшна трагедія. Попереду ряд експертиз, в тому числі й проведення психіатричної експертизи підозрюваної. Крапку повинен поставити суд”, – додає перший заступник голови Нацполіції.

Нагадаємо, Катерина Добродій зранку 8 грудня вийшла зі свого помешкання на вул. Івана Богуна і мала поїхати до школи №14 на розі вул. Київської та Вокзальної. Але до школи вона не заходила. Батьки зниклої того ж дня звернулися до поліції.

Окрім поліції, до пошуків Катерини Добродій долучилися небайдужі люди та військові 3-го полку. Аби знайти дівчинку використовували навіть безпілотники.

Мобільний телефон дівчинки поліцейські знайшли через дві доби на Старій Балашівці,  неподалік її будинку. Поки 12-річну Катерину Добродій з п’ятниці, 8 грудня, шукало усе місто, її мобільний увімкнувся у неділю, 10 грудня, о 4:25. Апарат знайшли на землі неподалік будинку Каті.

Тіло 12-річної Катерини Добродій знайшли 12 грудня неподалік Кропивницького, біля однієї з баз відпочинку в селі Обознівка.

На її тілі виявили ушкодження. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом умисного вбивства школярки.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар