На тілі 12-річної школярки виявили ушкодження: поліція розглядає версію умисного вбивства

© фото із соцмереж

На тілі 12-річної кропивничанки Катерини Добродій, яке, після 4 днів пошуків, знайшли біля села Обознівка, виявили ушкодження. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом умисного вбивства школярки.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією Сектору комунікації поліції Кіровоградської області.

Нагадаємо, тіло 12-річної Катерини Добродій, яка зникла у п’ятницю, 8 грудня, знайшли сьогодні неподалік Кропивницького, біля однієї з баз відпочинку в селі Обознівка.

“Під час огляду судово-медичними експертами на ньому було виявлено тілесні ушкодження. Нині поліцейські розслідують кримінальне провадження за фактом умисного вбивства. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України”, – йдеться у повідомленні.

Катерина Добродій 8 грудня зранку вийшла зі свого помешкання на вул. Івана Богуна і мала поїхати до школи №14 на розі вул. Київської та Вокзальної. Але до школи вона не заходила. Батьки зниклої того ж дня звернулися до поліції.

Окрім поліції, до пошуків Катерини Добродій долучилися небайдужі люди та військові 3-го полку. Аби знайти дівчинку використовували навіть безпілотники.

Мобільний телефон дівчинки поліцейські знайшли через дві доби на Старій Балашівці, неподалік її будинку. Поки 12-річну Катерину Добродій з п’ятниці, 8 грудня, шукало усе місто, її мобільний увімкнувся у неділю, 10 грудня, о 4:25. Апарат знайшли на землі неподалік будинку Каті.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар