У кропивничанина вимагали 30 тис. грн за повернення німецької вівчарки

20 листопада, близько 17:00 патрульні отримали інформацію про крадіжку на вулиці Ватутіна у Кропивницькому. На місці події з’ясувалося, що від ранку з подвір’я приватного будинку зникла німецька вівчарка. Господар повідомив, що йому почали надходити дзвінки із засекреченого номеру. Невідома жінка вимагала 30 000 гривень за повернення чотирилапого улюбленця.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сторінку патрульних у Facebook.

Жінка просила перевести кошти на її банківську картку, але коли чоловік зажадав спочатку побачити собаку – погодилася зустрітися і залишила номер телефону, за яким з нею можна зв’язатися.

Чоловік відразу викликав патрульних. В той самий час, коли заявник спілкувався з охоронцями порядку та писав заяву про викрадення собаки, на подвір’я його сусіда прийшли дві квартирозйомниці, які перебували у стані алкогольного сп’яніння.

Патрульні почали телефонувати за номером телефону, який залишила вимагачка. Неочікувано дзвінок пролунав з телефону однієї із квартирозйомниць.

Інспектори попросили жінку показати свій мобільний телефон, аби перевірити номер. Натомість жінка витягнула із телефонного пристрою сім карту та викинула її подалі від себе, а потім вдалася до втечі.

Інспектори миттю наздогнали втікачку та доставили її до міського відділу поліції, де вона й зізналася у шахрайстві.

Як з’ясувалося, про зникнення улюбленого пса заявника жінка почула випадково, так як мешкала по сусідству та вирішила скористатися ситуацією, проте до самого викрадення відношення немає.

У діях жінки вбачаються ознаки кримінального правопорушення – дану справу передано слідчому. Але історія на цьому не завершилася.

Вже наступного дня, 21 листопада, патрульні отримали повідомлення, що в районі Масленіківки, біля одного з торговельних центрів, знайдена німецька вівчарка.

Приїхавши на місце події, патрульні зрозуміли, що це, ймовірно, той самий пес, який розшукується.

Інспектори одразу показали знайденого пса чоловікові, що розшукував собаку і той впізнав у ньому свого зниклого чотирилапого улюбленця.

Господар собаки подякував патрульним за оперативну і злагоджену роботу.

Світлина від Патрульна поліція Кропивницького.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до У кропивничанина вимагали 30 тис. грн за повернення німецької вівчарки

  1. Но на этом не закончилась эта история. На следующий день собака опять пропала со двора только в этот раз есть все явные признаки кражы этой шахрайки. Так как вечером 23.11 она привела двух неизвестных мне людей в пьяном состоянии и один из них кинулся на меня с ножом и успел нанести три удара ножом при этом порезал мне только куртку. После вызова полицыи и подачи заявления полицыя нападавшего с ножом отпустила. Не учитывая того что он нанес три ножевых удара. Хорошо что я успел увернутся и пострадала только курточка. Вот вам факты бездействия полицыи. И собаку второй раз не вернули.

Коментарі заборонені.