В Олександрії у помсту продавчині ймовірно нетверезий чоловік “замінував” магазин 

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Фото: Карти Google / Олександрійські новини

Словесний конфлікт між невстановленим чоловіком та продавщицею в одному з магазинів Олександрії закінчився повідомленням про замінування торгової точки. Жодної вибухівки правоохоронці не виявили, натомість телефонного терориста наразі розшукують. У момент виклику поліції він, імовірно, був напідпитку.

Про це розповіла інспектор Олександрійського відділу поліції Оксана Міхно сьогодні, 20 листопада, інформують Олександрійські новини.

“У суботу, 18 листопада, до поліції зателефонував чоловік і повідомив про мінування продуктового магазину на центральному проспекті Олександрії. За його словами, міна мала вибухнути через п’ять хвилин.

Поліція та інші служби негайно виїхали на місце події та евакуювали працівниць магазину. Приміщення обшукали, однак жодних небезпечних предметів не виявили. Як з’ясували поліцейські, у однієї з продавщиць магазину виникла суперечка з невідомим чоловіком. Перед тим, як піти з магазину, він зазначив: “Зараз я повернуся, і вам буде…”. Після цього чоловік і зателефонував до поліції”, – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за статтею “Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності”. Псевдо-мінеру тепер загрожує позбавлення волі на строк від двох до шести років.

За інформацією Олександрійських новин, поліцейські вже отримали відео з камер спостереження, у них також є номер телефону підозрюваного. За попередньою інформацією, це житель Олександрійського району. У момент виклику поліції він, імовірно, був напідпитку.


Ілюстрація: vi.ill.in.ua

Нагадаємо, у вересні одеським правоохоронцям надійшов анонімний виклик з погрозою підірвати залізничний вокзал та аеропорт, якщо правоохоронці не приїдуть на місцевий цвинтар. Ним виявився уродженець Кіровоградщини, який таким чином нібито перевіряв роботу патрульних.

30 серпня в ТРЦ Depo’t center виявили підозрілий пакет. Охорона та адміністрація ТРЦ оперативно спрацювала та евакуювала відвідувачів на вулицю до приїзду спецслужб. Як виявилося, таким чином СБУ проводила позапланове навчання.

На початку серпня відвідувач кафе, який був незадоволений поведінкою персоналу, вирішив дезорганізувати роботу закладу та повідомив про закладення бомби в його приміщенні. Його обурила поведінка персоналу, а надто те, що його попросили залишити кафе у зв’язку із завершенням його роботи. Перебуваючи у нетверезому стані, світловодчанин прийшов додому та вирішив повідомити про «бомбу» у приміщенні кафе.

Також відзначимо, за короткий час у Кропивницькому “заміновували” вокзал і автостанціювідділення “Нової пошти”автівку мешканця Луганщини, площу Героїв Майдану.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар