В Олександрії Ford збив насмерть людину

У вівторок, 14 листопада, близько 19:00 в Олександрії автомобіль “Ford” збив чоловіка. По дорозі у лікарню постраждалий помер. На вигляд йому було 50-60 років.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на “Мою Олександрію“.

Попередньо, водія Ford засліпило зустрічним автомобілем, тому він не помітив чоловіка і збив його. Чоловіка забрала швидка допомога, по дорозі в лікарню він помер.

На вигляд померлий віком 50-60 років, середньої статури, був одягнений в чорну куртку, чорні штани й чорні туфлі, документів не виявлено. Не виключено, що безхатько.

За словами міського судмедексперта Владислава Цибульник, на сьогоднішній день особистість потерпілого не встановлена.

Наразі триває слідство у ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого або заподіяння тяжкого тілесного ушкодження) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 14 листопада, на “зебрі” біля спортшколи у Кропивницькому збили 23-річну дівчину.

А 13 листопада на перехресті вулиць Велика Перспективна та Велика Пермська сталася ДТП за участю автомобілів ВАЗ та Toyota.

Окрім того, студенти Олександрійського медучилища поїхали в кінотеатр у Кременчук і потрапили в ДТП. Подія трапилася вранці, 12 листопада, у Світловодському районі. Одну людину доправили в лікарню перелом шийки стегна та численними забоями.

Аварія з патрульними, підбита маршрутка та кілометровий затор: дайджест ДТП у Кропивницькому та області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар