Лікаря-нарколога, який намагався продати безкоштовні довідки поліцейським, взяли під домашній арешт

Прокуратура Кіровоградської області повідомила про підозру лікарю-наркологу, який намагався продати 11 полісменам безкоштовні довідки. Зараз йому обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Про це Першій електронній повідомили у прес-службі прокуратури Кіровоградської області.

Зокрема, вказана особа підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 368-4 Кримінального кодексу України, тобто у одержанні особою, яка провадить професійну діяльність, пов’язану з наданням публічних послуг, неправомірної вигоди для себе за вчинення дій, з використанням наданих їй повноважень в інтересах того, хто надає таку вигоду, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди.

Читайте також: Чоловіка, який ймовірно пирнув ножем кропивницького патрульного, відпустили додому

Крім того, за клопотанням слідчого, погодженого процесуальним прокурором, підозрюваному обрано запобіжний захід у виді домашнього арешту.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, у Голованівському районі спіймали на гарячому лікаря-нарколога, який підозрюється у вимаганні хабаря. Медика затримали після того, як він намагався продати місцевим полісменам безкоштовні довідки. За видачу медичних сертифікатів 11 поліцейським нарколог зажадав по 200 гривень з кожного співробітника, а потім погодився на 100 гривень за довідку, зважаючи на «опт».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар