Пішли здавати кров, а спіймали крадіїв: кропивницькі патрульні повернули жінці гаманець із 6000 грн

Сьогодні, 3 листопада, інспектори патрульної поліції пішли здавати кров в рамках донорської акції, натомість затримали зловмисників. В обласній лікарні, у 47-річної кропивничанки невідомі жінка та чоловік викрали гаманець із банківськими картками та 6000 грн і почали тікати. Злочинців вдалося спіймати вже на вулиці.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сторінку патрульної поліції у Facebook.

Близько 10-ї години ранку, Інспектор патрульної поліції Роман Тарасов Роман разом із своїми колегами по роботі переступили поріг Кіровоградської обласної лікарні, як раптом почули крик про допомогу. Стурбована 47-річна жінка розповіла охоронцям порядку, що двоє невідомих громадян вихопили гаманець з її сумки, коли та стояла в черзі до реєстратури, та вдалися до втечі.

Патрульний Роман Тарасов спільно з іншими колегами Миколою Клівцовим та Ігорем Корольовим кинулися наздоганяти зловмисників, чоловіка та жінку, які побігли в двох різних напрямках.

Намагаючись втекти, 31-річна жінка заскочила в перший попутній маршрутний засіб, на вулиці Юрія Коваленка. Патрульний наздогнав маршрутку та затримав втікачку. У жінки в руках був гаманець червоного кольору, який в подальшому впізнала заявниця.

Її спільника, 32-річного громадянина, патрульні затримали на проспекті Університетському.

Як з’ясувалося пізніше, затриманий чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку.

На місце події викликали патрульний екіпаж, який доставив чоловіка та жінку, ймовірно причетних до крадіжки, до міського відділу поліції. Справу передано слідчим.

Заявниця подякувала патрульним за блискавичну реакцію у розкритті злочину.

Світлина від Патрульна поліція Кропивницького.

Світлина від Патрульна поліція Кропивницького.

Світлина від Патрульна поліція Кропивницького.

Нагадаємо, 27 жовтня, представники міської влади Кропивницького відвідали у лікарні заступника командира батальйону управлiння патрульної полiцiї Денисa Скoбioaле, якого напередодні було важко поранено під час затримання злочинців. Дениса оперативно доставили до лікарні та прооперували. Рана виявилась досить глибокою — лікарям довелось накласти 40 швів.

Також 10 серпня, близько 3 години ночі екіпаж патрульної поліції отримав виклик про те, що кричить людина і просить допомоги. Прибувши на вул. Василя Нікітіна екіпаж 0106, до якого входили лейтенант патрульної поліції Сергій Коптєлін та його напарник Дмитро Бойченко, виявивили 4-річну дівчинку, яка знаходилася на відчиненому балконі третього поверху в зачиненій квартирі. Дитина знаходилася сама у квартирі та кричала про допомогу при цьому була роздягнута.

Лейтенант Сергій Коптєлін, перебуваючи на сусідньому балконі будинку, постійно спілкувався з дівчинкою та заспокоював її. У цей час лейтенант Дмитро Бойченко повідомив у ДСНС про необхідність їхньої допомоги, опитав сусідів, які проживають поряд і відібрав пояснення з приводу цієї ситуації. Дівчинку зняли з балкону з допомогою бригади 6 ДСНС.

А ще 30 червня, близько 1-ї години ночі, патрульні отримали повідомлення про виявлення боєприпасів на вулиці Шахтарська. На місці події до патрульних вийшов 44-річний господар оселі. Чоловік був у стані алкогольного сп’яніння та тримав в руках ще один предмет, схожий на гранату.

«Я зараз вас всіх підірву», – кричав чоловік тримаючи чеку великим пальцем лівої руки.

Заклики патрульних обережно покласти гранату на землю на чоловіка не діяли. Саме тоді ініціативу в свої руки взяла патрульна Ірина Капагашева. Дівчина поклала свій пістолет до кобури та почала довірливо спілкуватися із громадянином. Згодом чоловік підійшов до патрульної та поклав до її долонь гранату.

А 31 жовтня, близько 16:00 на розі вулиць Кільцевої у Кропивницькому та траси Е50  нетверезий 31-річний чоловік намагався видертися на 80-метрову електроопору і стрибнути з неї, бо начебто “тікав від невідомих істот”. Врешті, патрульним вдалося переконати громадянина не завдавати собі шкоди – він почав самостійно злализити з електроопори.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар