Кропивницькі патрульні врятували 4-річну дівчинку, яку мати зачинила вдома

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 10 серпня, близько 3 години ночі екіпаж патрульної поліції отримав виклик про те, що кричить людина і просить допомоги. На місці патрульні виявили, що 4-річна дитина була зачинена на балконі, а її мами не було вдома.

Про це Першій електронній повідомили інспектори поліції.

Прибувши на вул. Василя Нікітіна екіпаж 0106, до якого входили лейтенант патрульної поліції Сергій Коптєлін та його напарник Дмитро Бойченко, виявивили 4-річну дівчинку, яка знаходилася на відчиненому балконі третього поверху в зачиненій квартирі. Дитина знаходилася сама у квартирі та кричала про допомогу прицьому була роздягнута.

Лейтенант Сергій Коптєлін, перебуваючи на сусідньому балконі будинку, постійно спілкувався з дівчинкою та заспокоював її. У цей час лейтенант Дмитро Бойченко повідомив у ДСНС про необхідність їхньої допомоги, опитав сусідів, які проживають поряд і відібрав пояснення з приводу цієї ситуації. Дівчинку зняли з балкону з допомогою бригади 6 ДСНС.

У ході спілкування з дитиною патрульні з’ясували, що її мати пішла у невідомому напрямку 09.08.2017 року залишивши доньку саму у зачиненій квартирі. Номер телефону матері з’ясувати не вдалося через те, що жінка є квартировинаймачем і сусіди не знають її контактних даних. Більше родичів із розмови з дівчинкою встановити не вдалося. Дівчинка залишилася у сусідки, яка написала розписку про передачу їм потерпілої.

Олександра Кунтиш для Першої електронної

Поширити:

Залишити коментар:

коментар