Світловодчанин загинув у ДТП поблизу Кременчука

У суботу, 28 жовтня, близько опівдня неподалік Кременчука сталася ДТП за участі автомобілів “DODGE Caliber” та “ВАЗ 21104”. У результаті аварії загинув 59-річний водій ВАЗу. Його пасажира госпіталізували в лікарню. Обидва мешканці Світловодська. Як пише “Телеграф“, водій позашляховика був нетверезий.

Інформацію про аварію підтверджують у ГУ НП у Полтавській області, повідомляє Перша електронна.

За попередніми даними, при виїзді з міста DODGE та ВАЗ зіткнулися лоб в лоб. Водій ВАЗу від отриманих травм загинув на місці. Його тіло з машини довелося діставати рятувальникам. Ще одного пасажира госпіталізували у 2-гу міську лікарню.

Видання svet-life.com.ua зазначає, водій DODGE відбувся подряпинами. На вигляд йому близько 35 років і рівень алкоголю в його крові перевищував допустимий в п’ять разів.

Очевидиця події Ірина Курбатова розповіла для сайту “Світловодськ“, що водій таки був нетверезий:

“Винуватець ДТП був напідпитку і сказав: “Гроші для мене не проблема”.

На даний час вивчаються обставини та причини транспортної пригоди.

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортом, якщо вони спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, учора, ввечері, 30 жовтня, поблизу Кропивницького невідомий водій на темному автомобілі збив дівчину 1994 року народження, яка йшла узбіччям, і зник з місця події. Дівчина від отриманих травм незабаром померла у лікарні.

Фото: поліція та сайт “Телеграфь”

Поширити:

Залишити коментар:

коментар