Не знав, що вбив: на пероні мешканець Кіровоградщини застромив ножа в груди хлопцю і поїхав додому

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Фото http://real-vin.com

У Кіровоградській області вінницькі оперативники затримали 39-річного чоловіка, підозрюваного в нанесенні смертельних поранень вночі 8 липня жителю Рудниці Піщанського району. Різанина сталася на пероні біля вокзалу селища. У сварку двох чоловіків втрутився 21-річний місцевий хлопець, який і отримав удар ножем в грудну клітку і незабаром помер. Підозрюваний запевняє, що не знав про смерть місцевого жителя, тому і не думав ховатися від слідства.

Інформує real-vin.

Як повідомляють у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, інцидент стався тоді близько 3.00. Підозрюваний сів у потяг і його слід «загубився»… На його пошуки знадобилося більше трьох місяців. За цей час поліції довелося опитати всіх очевидців, які перебували на станції, і пасажирів, що відправилися на поїздах в ту ніч.

У ході розслідування оперативники карного розшуку та місцеві правоохоронці з’ясували особу підозрюваного і дізналися, що він знаходиться за місцем реєстрації на Кіровоградщині. Вдома його і затримали. Чоловік навіть не думав ховатися.

За попередніми даними, на вокзалі в Рудниці виник конфлікт між місцевими жителями і пасажиром, який повертався додому після відпочинку на морі. Причому, сварка і бійка відбулися поки на станції стояв поїзд. Втрутився в конфлікт 21-річний місцевий хлопець, яких отримав удар ножем в грудну клітку і незабаром помер. Пасажир сів у вагон і поїхав. Його розшукували по всіх станціях, де зупинявся потяг.

Підозрюваному вже повідомили про підозру у вчиненні злочину за частиною 1 статті 115 КК України (умисне вбивство), що передбачає до 15 років позбавлення волі. За рішенням суду чоловік знаходиться під вартою. Він визнає свою провину і розкаюється. За словами затриманого, про смертельне поранення він не знав, після конфлікту разом з родичами повернувся додому.


Нагадаємо, 25 вересня стало відомо про жорстоке вбивство при спробі пограбування колишнього голови правління Кіровоградобленерго, голови правління Київобленерго, Івана Полив’яного. Його тіло без ознак життя поліцейські знайшли у одній з кімнат у власному будинку в селі Білогородці Києво-Святошинського району.

На початку вересня під час сварки 26-річний чоловік табуреткою побив вітчима. Нанесені травми виявилися несумісними з життям. За вчинене йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

27 червня п’яний вітчим голими руками задушив двох дітей своєї дружини, коли та пішла на роботу. Чотирирічна дівчинка і десятирічний хлопчик стали жертвами помсти: 42-річний чоловік приревнував свою дружину і таким чином вирішив її покарати.

У середині серпня у селі Хотiв під Києвом рoбітник із Кіровоградщини убив свoю начальницю, за те, що вoна заборoнила йoму палити в цeху.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар