В Одесі судитимуть мешканця Кіровоградщини, який задушив двох дітей

Житель Кіровоградини, який у кінці червня в Одесі з помсти своїй дружині задушив двох її дітей, нарешті постане перед Київським районним судом.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сайт “Економічні відомості“.

До суду передали обвинувальний акт щодо вітчима, який з помсти своїй дружині задушив двох її дітей. Підготовче засідання призначене на 23 серпня.

Обвинувальний акт прийшов до Київського райсуду 21 серпня. На цей момент призначили підготовче засідання суду.

Термін утримання під вартою вітчима-дітовбивці закінчується 26 серпня. Через два дні після трагедії, 29 червня, чоловіка відправили в СІЗО без права внесення застави. Вбивцю направили, в тому числі, і на психолого-психіатричну експертизу.

Нагадаємо, 27 червня п’яний вітчим голими руками задушив двох дітей своєї дружини, коли та пішла на роботу. Чотирирічна дівчинка і десятирічний хлопчик стали жертвами помсти: 42-річний чоловік приревнував свою дружину і таким чином вирішив її покарати.

Сім’я проживала в орендованій квартирі в Одесі. У ній же і сталося вбивство. Чоловікові, жителю Кіровоградської області, загрожує від 10 до 15 років в’язниці, або довічне позбавлення волі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

3 коментаря до В Одесі судитимуть мешканця Кіровоградщини, який задушив двох дітей

  1. Карту купи – деревня. Это одесские новости

    • читати начись! Подія сталася в Одесі, але обвинувачений є уродженцем Кіровоградської області!

  2. Житель КіровоградЩини,який у кінці червня в Одесі з помсти своїй дружині задушив двох її дітей, нарешті постане перед Київським районним судом.

Коментарі заборонені.