Вітрину російського банку в Олександрії розбили двоє підлітків

Ілюстрація: Zhytomyr-online.com

В Олександрії знайшли двох хлопців 15-ти і 17 років, які 5 червня розбили вікно “Ощадбанку” на Соборній площі.

Про це “Моїй Олександрії” розповів керуючий банком В’ячеслав Лосєв, повідомляє Перша електронна.

За його словами, після того як в пресі з’явилося повідомлення, що банк готовий не давати справі хід, якщо підлітки самостійно відновлять скло, в банк прийшли двоє юнаків 15-ти і 17 років.

Хлопці зізналися, що тієї ночі проходили повз банку в компанії з восьми чоловік. Біля банку 17-річний юнак почав підбивати 15-річного кинути камінь. Молодший кинув каменем у вітрину, але з першого разу скло не розбилося. Тоді він підняв камінь і кинув його повторно, на цей раз – результативно.

В’ячеслав Лосєв запропонував хлопцям і їхнім батькам заплатити за відновлення вітрини 4600 грн, бо саме у таку суму обійшовся ремонт. Як розповів керівник банк, мама молодшого “героя” погодилася з такою умовою, але збитки досі не відшкодувала і зараз контактувати в діловому руслі не хоче. Хоча перша розмова була ще в червні.

Тому, за словами Лосєва, події дали хід. Поліція оформила документи і застосувала до підлітків такий захід впливу як попередження, також їх внесли в базу правопорушників “Армор”. А банк, зі свого боку, буде вимагати відшкодування збитків через суд.

“Я своє слово дотримав. Ми пропонували:” Давайте по-хорошому “, і ми від своїх слів не відмовилися. Важко зрозуміти батьків, які можуть зіпсувати життя дитині судимістю, хай навіть адміністративною. Але і не подати ми не можемо, тому що наша юридична служба вимагає довести справу до логічного кінця”, – підсумував керівник банку.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар