Біля Європейського ринку Волга “наздогнала” маршрутку і в’їхала у припаркований NISSAN

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Фото з пабліка "Мудак" за кермом

Сьогодні, о 10:00, по вулиці Героїв України автомобіль “Волга” “наздогнав” маршрутку, внаслідок зіткнення траспортні засоби стукнули припарковану автівку “NISSAN”.

“66-річний водій, керуючи автомобілем ГАЗ 3110 (Волга – ред.), під час зміни напрямку руху не впевнився в безпечності свого маневру та скоїв зіткнення з автомобілем БАЗ (маршрутка – ред.), який рухався в тому ж напрямку напрямку. В результаті чого автомобілі змістилися праворуч та здійснили наїзд на припаркований автомобіль NISSAN. На момент прибуття поліції 66-річний водій Волги був заблокований двома автівками і не міг вибратися із салону. Витягнули заднє скло і звільнили водія”, – розповіла Першій електронній прес-секретар патрульної поліції Наталія Трішина.

Постраждалих немає, авто зазнали механічних пошкоджень. На порушника, водія авто ГАЗ 3110, патрульні склали протокол за ст. 124 (Скоєння ДТП) КУпАП.

Фото патрульної поліції

Нагадаємо, учора, 20 вересня, вранці на перехресті вул. Кавалерійської та Віктора Чміленка у Кропивницькому не розминулися позашляховик Lexus і ВАЗ 2107.

А близько 12:00, по вулиці Євгена Тельнова у Кропивницькому сталася ДТП за участі автомобілів Daewoo та Skoda Fabia. У результаті аварії жінку з дитиною доправили в лікарню.

У моторошній ДТП, яка сталася в ніч з 17 на 18 вересня, поблизу Кропивницького загинув відомий громадський активіст та волонтер Василь Шкрібляк. Він був за кермом автівки “Nissan”, яка врізалася у бетонну плиту. За інформацією з власних джерел, крім нього у аварії загинула пасажирка, яка сиділа на задньому сидінні, а ще двоє пасажирів отримали тяжкі травми.

Святкові вихідні у Кропивницькому: 11 ДТП, 17 бійок, 20 людей у лікарні

Поширити:

Залишити коментар:

коментар