Житель Кіровоградщини на очах у дітей вдарив ножем дружину

© twimg.com

На Кіровоградщині поліцейські протягом години встановили місцезнаходження підозрюваного у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень багатодітній матері на очах у малолітніх дітей.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на прес-службу Патрульної поліції Кропивницького.

Чоловік, ударивши ножем свою співмешканку на очах у малолітніх дітей, втік і переховувався у чагарниках. За такі дії йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Пригода сталася на вихідних. До чергової частини Компаніївського відділення поліції надійшло повідомлення з місцевої лікарні про те, що до хірургічного відділення з проникаючим ножовим пораненням було доставлено 36-річну жительку одного з сіл району.

Попередньо встановлено, що тілесне ушкодження жінка отримала під час побутової сварки від свого 38-річного співмешканця. Між чоловіком і жінкою виник конфлікт, коли вони поралися по господарству, а поряд були діти. Дочекавшись моменту, коли потерпіла повернулася спиною, підозрюваний наніс удар кухонним ножем, який на той момент використовував для чистки овочів. Після цього, злякавшись відповідальності, він втік. Старший 9-річний син потерпілої викликав швидку для матері.

«На місце пригоди відразу виїхала слідчо-оперативна група, – розповідає т.в.о. начальника Компаніївського відділення поліції Долинського відділу поліції ГУ НП в Кіровоградській області Віталій Сторчак. – Поліцейські швидко знайшли підозрюваного, який переховувався у кущах неподалік, а у кімнаті виявили знаряддя злочину – кухонний ніж».

Наразі чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 121 «умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар