Кафе “Казка” Світловодського району продається на аукціоні арештованого майна

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

12 квітня на сайті Системи електронних торгів арештованим майном відбудуться торги з продажу 71/100 частини одноповерхового цегляного нежитлового приміщення кафе «Казка» загальною площею 530,3 кв. м. (71/100 частина складає 374,6 кв. м.), що розташовується на земельній ділянці площею 0,0903 га у селищі міського типу Власівка Світловодського району.

Пише сайт ГТУЮ у Кіровоградській області.

Як повідомила заступник начальника Головного територіального управління юстиції з питань державної виконавчої служби Маріанна Касімова, нежитлове приміщення є предметом іпотеки. На підставі судових рішень власники об’єкту є боржниками по зведеному виконавчому провадженню на користь «Ощадбанку». Сума стягнення становить 158 тисяч гривень.

Варто відзначити, що заявки на участь у аукціоні приймаються до 08:00 12 квітня. Завдяки перевагам сервісу з реалізації арештованого майна усі бажаючі можуть взяти участь у торгах, навіть перебуваючи вдома. Детальнішу інформацію про вищезазначене житлове приміщення та порядок його придбання можна дізнатися на сайті СЕТАМ (номер лоту: 205673)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар