Березкін: Відміна законів 16 січня – закономірне рішення

Народний депутат Станіслав Березкін вважає закономірним і логічним рішення Верховної Ради про відміну низки законів, прийнятих 16 січня.

Про це він заявив у коментарі Першій електронній.

«Я активно підтримував обнулення законів від 16 січня, окрім бюджету, без якого економіка країни працюватиме неефективно…

Під час мітингів я говорив із кіровоградцями про мирне врегулювання та неприпустиме силове протистояння. Я запевняв, що ті закони будуть відмінені — і своїм вчорашнім голосуванням це підтвердив.

І від початку був упевнений, що під час прийняття таких важливих законодавчих змін слід діяти виважено і без поспіху. Учора у стінах Верховної Ради не було переможених, а переміг здоровий глузд. Адже переговори, мирне врегулювання зрештою, не можливі без компромісу! І ми його досягли», — сказав Станіслав Березкін.

Нагадаємо, учора ВР скасувала закони № 721-7, 722-7 (про відповідальність вболівальників), 723-7 (про посилення відповідальності за порушення ПДР), 724-7 (про зняття недоторканності з депутатів), 725-7 (про заочне кримінальне провадження), 726-7 (про безкоштовну юридичну допомогу), 727-7 (зміни до Податкового кодексу щодо безмитного ввезення газу), 728-7 (про відповідальність за руйнування пам’ятників), 729-7 (про відповідальність за заперечення злочинів фашизму).

Скасування законів проголосували пакетом і без обговорення.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар