Школярі з Кіровоградщини навчатимуться у Великобританії

На базі Кіровоградського інституту «Соціально-педагогічний інститут Педагогічна Академія» під патронатом Ради Асоціації Директорів приватних шкіл Великобританії (Headmasters and Headmistresses Conference) було проведено конкурс для школярів. Нагородою переможцям стали стипендії для навчання в одній із приватних шкіл Туманного Альбіону.

Про це повідомляє сайт «Соціально-педагогічного інституту Педагогічна академія».

Днями в обласному центрі відбувся заключний етап конкурсу на 2014-2015 навчальний рік, у якому взяли участь старшокласники з Кіровограда, Олександрії, Гайворона й Новоукраїнки.

Перемогу здобули учениця НВК «Кіровоградський колегіум» Олександра Рижко і учениця Користівської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. А. Гайдара Олександрійської районної ради Карина Дудник. Вони отримали стипендію в 25000 фунтів, яка покриває навчання, проживання та харчування в приватній школі, участь у культурних і туристичних заходах.

Також, деякі з учасників кіровоградського конкурсу стали кандидатами на отримання часткової стипендії на навчання за кордоном.

До речі, перші школярі з Кіровоградщини поїхали на навчання до Великої Британії у 1997 році. З того часу стипендіатами стали 48 старшокласників, а деякі з них навіть отримували запрошення на два роки навчання.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар