Попри обіцянку Райковича, МАФи біля дитячої обллікарні так і не прибрали (ВІДЕО, ФОТО)

Попри публічну позицію міського голови Андрія Райковича, яку він озвучив перед журналістами та громадськими активістами, жоден торгівельний кіоск навпроти Кіровоградської обласної дитячої лікарні так і не прибрали. Навіть ті, які не мають дозвільних документів.

“За тиждень треба звідси виїхати. Надіслати всім офіційне попередження, що тут має бути парковка для транспорту. Ми знайдемо площу для того щоб встановити кіоски, звідси треба за тиждень прибрати”, – сказав міський голова 9 грудня у присутності представників ЗМІ та громадських активістів. Тоді Андрій Райкович терміново виїхав на майданчик по вул. Преображенській, навпроти  дитячої обласної лікарні, через той факт, що  напередодні вночі там нишком знову встановили торгівельний кіоск.

Попри таке розпорядження міського голови, станом на 22 грудня, жоден торгівельний кіоск навпроти Кіровоградської обласної дитячої лікарні не зник. В тому числі не зрушили з місця три МАФи, у яких зовсім відсутня дозвільна документація – “Солодка лавка”, “МТС” і “Хот-дог”. Нагадаємо, ще 3 грудня комісія Кіровоградської міської ради з питань демонтажу тимчасових архітектурних форм прийняла рішення про їх демонтаж.

Читайте також: Колективна неспроможність або Непідйомні кіровоградські МАФи

Поширити:

Залишити коментар:

коментар