За тиждень навпроти дитячої обллікарні не повинно залишитись жодного кіоску (ВІДЕОРЕПОРТАЖ)

Як ми вже повідомляли, вчора міський голова Кіровограда Андрій Райкович дав рівно тиждень на демонтаж незаконних торгівельних споруд біля Кіровоградської дитячої обласної лікарні . Також за цей період міська влада має провести переговори та розробити план по облаштуванню повноцінної парковки біля обласної дитячої лікарні.

Через той факт, що по вул. Преображенській, навпроти  дитячої обласної лікарні вночі нишком знову встановили торгівельний МАФ, А. Райкович терміново організував виїзд на вищезазначене місце. На майданчику, де сконцентрувалась критично велика кількість МАФів, на нього вже чекали місцеві жителі, представники управління архітектури міськради, головний лікар Кіровоградської дитячої обласної лікарні Василь Хорощак та громадскі активісти, у тому числі демобілізовані бійці АТО.

Нагадаємо, тиждень тому в Кіровограді комісія міськради з питань демонтажу тимчасових архітектурних форм винесла рішення про примусовий демонтаж трьох МАФів по вул. Преображенській, 84 біля дитячої обласної лікарні.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар