В області розпочалася акція «Святий Миколай іде до дітей» (ФОТО)

Третій рік поспіль напередодні новорічних свят з ініціативи народного депутата України Станіслава Березкіна відбувається благодійна акція під назвою «Святий Миколай іде до дітей».  Стартувала вона в Бобринецькому та Компаніївському районах минулого вівторка. 600 діток цих районів були запрошені на виставу «Снігова королева» Кіровоградського академічного обласного театру ляльок. А після театрального дійства усі дітки отримали солодкі новорічні подарунки від народного депутата.

З новорічними святами дітей вітали представники місцевої влади та представник народного депутата, голова громадської організації «Спільна дія» Ірина Малик, яка побажала миру, щастя та посмішок.

Жителька Бобринця Марина прийшла на виставу зі своєї маленьким дворічним сином Богданом. Їхній тато учасник АТО, служив в Луганській та Донецькій областях. «Дякуємо організаторам за те, що запросили нас на виставу, нам дуже сподобалася казка про Снігову королеву та подарунки», – сказала молода мама.

Третьокласниця Тимофієва Яніна приїхала на виставу з Першотравенки Компаніївського району: «Снігову королеву я бачила вперше і мені дуже сподобалася вистава. Усі дітки сидіти тихенько і дивилися, як смілива Герда шукала свого брата».

Вчитель Гарманівської школи Компаніївського району Олена Черевко привезла 12 діток з багатодітних родин на виставу: «Наші дітки не розбалувані такими заходами – безкоштовною виставою  та новорічними подарунками. Дякуємо, що влаштували для дітей свято!».

Благодійна акція окрім Бобринецького та Компаніївського районів відбудеться в Добровеличківському, Кіровоградському та Новоукраїнському районах.  1500 діток отримають подарунки від народного депутата Станіслава Березкіна.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар