Бійці батальйону «Кіровоград» відправились у зону АТО (ФОТО, ВІДЕО)

Сьогодні, 29 квітня, в зону АТО відправилася друга рота бійців батальйону «Кіровоград». Це вже друга систематична поїздка бійців на схід (а загалом – третя).

На прощання із захисниками керівництво батальйону дало родинам і друзям годину. За цей час робилися пам’ятні фото, ніжні поцілунки та стискалися міцні обійми. Одна з турботливих матусь, так сильно переживала, щоб хлопці не голодували в дорозі, що за ніч разом із своєю сестрою насмажила більше сотні біляшів.  На жаль, ні добродійку, ні її сина знайти у натовпі не вдалося. А от смажені смаколики знайшли своїх адресатів і стали новою «батальйонною легендою».

Пиріжки – це добре. Але в зоні АТО хлопці голодними не залишаться. Благодійний фонд Станіслава Березкіна на прохання комбата В’ячеслава Шевченка закупив бійцям продовольства. Купувалося все строго за списком, складеним керівництвом батальйону.

«Ми закупили провізії для бійців на 31 тис. грн. Там є фактично є все, необхідне для повноцінного харчування – від солі до різноманітних консервів, тушенки та консервації. Також Станіслав Березкін  надав у «тимчасове користування» батальйону вантажну машину, яка возить постійно хлопців у зону і з зони АТО, та виділив тонну пального на її заправку»,   – розповів кореспонденту Першої електронної газети директор благодійного фонду Станіслава Березкіна «Добротвір» Андрій Малик.

Оскільки це не перша поїздка батальйону «Кіровоград» у зону АТО, дружини та матері вже потроху загартувалися, сприймають відправку улюблених чоловіків більш раціонально.

«Неспокійно, звісно, але більше не плачу як першого разу. Так, буду переживати, знову щодня ловитиму новини по телевізору, чекатиму дзвінка та повернення свого сина додому, – говорить пані Світлана, мати одного з бійців «Кіровограда».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар