Ім’ям легендарного капітана «Зірки» назвуть сектор стадіону

Однин із секторів стадіону футбольного клубу «Зірка» планують назвати на честь легендарного капітана кіровоградської команди Юрія Касьонкіна.

Про це у своєму блозі написав спортивний журналіст Юрій Ілючек.

«…як ми й обіцяли, активні дії щодо увічнення пам’яті легендарного капітана кіровоградської «Зірки » Юрія Касьонкіна розпочалися. Сьогодні на стадіоні «Зірка » відбулася зустріч робочої групи у складі Редактора, Городянина, вашого покірного слуги і Руслана Мишериченка , яка визначилася з сектором, який, сподіваємося , буде носити ім’я Юрія Касьонкіна і де буде встановлена меморіальна дошка. Благо, ця ініціатива зустріла повну підтримку президента ФК «Зірка » Максима Березкіна , який доручив увійти до складу робочої групи керівнику клубної прес-служби Миколі Ковальову», — пише він.

Після невеликого обговорення група дійшла одностайної думки, що ім’я Юрія Касьонкіна гідний носити сектор, розташований поруч із сектором преси ліворуч від VIP-трибуни. Саме тут зазвичай дивляться футбольні поєдинки вболівальники-ветерани.

«Роботи з розробки ескізу меморіальної дошки вже почалися, і найближчим часом ми зможемо запропонувати на ваше обговорення ескізи.

Ми ініціюємо збір коштів на меморіальну дошку і пам’ятник, який буде встановлений на могилі Юрія Касенкіна на Далекосхідному кладовищі.
З цією метою відкрили поточний картковий рахунок на ім’я Ілючека Ю.С. в «Дельтабанку », — додав Юрій Ілючек.

Усі охочі внести свою частку в цю благородну справу можуть звертатися за тел.066-865-70-89 або в редакцію тижневика «УЦ»: вул.Орджонікідзе, 7, бізнес-центр «Ельворті», оф.303.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар