Євроінтеграцією України займатиметься кіровоградець

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Прем`єр-міністр України Арсеній Яценюк провів кадрову ротацію в Міністерстві культури України. Зокрема, розпорядженням від 10 грудня 2014 року було звільнено з посади заступника з питань євроінтеграції Світлану Фоменко (№ 1199-р). На місце якої прем’єр призначив кіровоградця Андрія Вітренка.

Новим заступником міністра культури України з питань європейської інтеграції рішенням Кабінету міністрів України (№ 1202-р) було призначено Андрія Вітренка.

Для довідки: Вітренко Андрій Миколайович – заступник міністра культури України з питань європейської інтеграції. Народився 27 березня 1978 року. Випускник Кіровоградського державного технічного університету з дипломом магістра з фінансів. Другу освіту – менеджера з зовнішньоекономічної діяльності здобув в Українській академії зовнішньої торгівлі у Києві. Трудовий досвід Андрій Вітренко розпочав у Кіровоградській торгово-промисловій палаті, організовуючи міжнародні виставкові заходи та встановлюючи двосторонні стосунки з зарубіжними партнерами. Згодом працював експертом в недержавній організації Інститут євроатлантичного співробітництва. У 2005-2007 рр. – керівник офісу члена Європарламенту. 2007-2009 рр. – керівник Управління міжнародних стосунків політичної партії «Народний союз «Наша Україна». З серпня 2009 року по червень 2014 р. очолював офіс депутата Європарламенту, здійснюючи проектну та консультативну діяльність, координуючи співпрацю з інституціями Європейського Союзу. Володіє англійською, російською та польською мовами. Захоплюється футболом та подорожами.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар