У Кіровограді з’явились дві княгині (фото)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Учора, 4 грудня, у Кіровоградському академічному обласному українському музично-драматичному театрі ім. М. Кропивницького модельна агенція «MIX models» зібрала красунь з усієї Кіровоградської області. Від такої феєрії грації та жіночності навіть журі розгубилось і не змогло обрати єдину Княгиню Кіровоградщини. Саме тому вперше в історії Кіровограда і вдруге за час існування всеукраїнських конкурсів краси переможниць було одразу дві: одна буде представляти Кіровоград, а інша – Донецьк.

Конкурсанти за кілька годин показали себе у всій свої красі. Вони то роздягались до купальників, то готувались до зими, закутуючись у хутро. Дівчата виглядали незрівнянно у будь-якому одязі, адже справжню українську красу нічим не зіпсувати.

Але справжня Княгиня повинна бути ще й розумною, або хоча б красиво відповідати на каверзні питання від ведучого Кирила Мельника. Інтелектуальний тест-драйв перевірив чи вміють ці королеви варити борщ, показав хто із конкурсанток читає класиків, а хто – тільки статуси у соціальних мережах, а також виявив кокеток, які вміють мило посміхатись, коле не знають що сказати.

Та дівчина, яка виявилась не тільки незрівнянно красивою та артистичною, а ще справді по-жіночому мудрою, Перша електронна відзначила подарунком. Нею стала Владеліна Карачова, яка, до того ж, стала І Віце-Княгинею Кіровоградщини.

Трошки поступилась їй юна Діана Омельченко, яка отримала звання ІІ Віце-Княгині Кіровограда.

Переможницею Інтернет голосування стала Аліна Лєбьодкіна. Своєю красою підкорила глядачів у залі рудоволоса Олександра Лєскова, за що отримала корону як приз глядацьких симпатій.

Здавалось би, найзапекліша боротьба відбувається на сцені. Кімната суддів – ось де виникла справжня баталія. Навіть підрахувавши бали, журі довго не могло прийняти рішення, яка ж із учасниць гідна представляти Кіровоград на Всеукраїнському конкурс краси Княгиня України. Врешті решт, голова журі, генеральний продюсер конкурсу «Княгиня України 2015», Олександр Главацький прийняв рішення, що у Кіровограді буде обрано дві княгині, які візьмуть участь на всеукраїнському конкурсі краси та грації, але предсталятимуть різні міста. Красою Кіровограда буде  володарка титулу Княгиня Кіровоградщини Олена Юрченко. А донеччанка Дарина Кащенко, яка з родиною переїхала зі Сходу до Кіровограда, буде відстоювати честь рідного Донецька.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар