«Гра в Кальмара: виклик» – реаліті-шоу за мотивами південнокорейського трилера

Нове реаліті-шоу, створене за мотивами фільму «Гра в кальмара», обіцяє бути наймасштабнішим в історії та, навіть до початку трансляцій, інформація про шоу попала в популярні новини за останній час в багатьох таблоїдах світу. Користувачам стрімінгового сервісу Netflix став доступний тизер цього проєкту. Той його учасник, який успішно пройде всі випробування та стане переможцем, отримає 4,56 мільйона доларів. Творці шоу сподіваються, що воно повторить успіх південнокорейського трилера, який став неймовірно популярним у всьому світі.

Як проходитиме реаліті-шоу?

До участі у випробуваннях допущено 456 осіб – пишуть новини шоубізнесу на порталі МЕТА. Основною умовою при відборі був віковий критерій. Учасником проєкту міг стати будь-який охочий віком від 21 року, незалежно від того, в якій країні він проживає.

Глядачі побачать неймовірну боротьбу чоловіків та жінок, які не побоялися пройти випробування різного ступеню складності. Грошовий приз дістанеться лише одному учаснику, який виявиться кращим за інших і зможе подолати всі перешкоди на шляху до перемоги.

Творці шоу уточнюють, що на відміну від фільму, випробування в проєкті не будуть такими небезпечними та всі учасники, попри жорстку боротьбу, залишаться неушкодженими. Прем’єра нового телешоу запланована на 22 листопада 2023 року.

Набір учасників у проєкт розпочався ще влітку минулого року. Кілька місяців тому кілька учасників вирішили поділитися подробицями про проходження випробувань. За їхніми словами, під час зйомок створювалися неймовірно важкі умови, які дуже важко було винести навіть фізично міцним людям. Серед учасників виявилися знамениті інфлюєнсери та блогери, які були спеціально запрошені організаторами.

Цікаві факти про нове шоу

Шоу, в якому можна буде побачити такі ж випробування, як і у фільмі «Гра в кальмара» буде показано наприкінці осені. Проте вже зараз відомо багато цікавих подробиць про цей проєкт:

  • Кількість учасників у телешоу буде такою самою, як і в фільмі. У проєкті буде також 456 гравців, які бажають отримати великий куш.
  • В рамках реаліті-шоу будуть проведені випробування, які глядачі вже бачили у фільмі, а також нові конкурси із цікавими умовами.
  • На кожному етапі гравці, що програли, будуть вибувати. До останнього туру дійде лише два учасники.
  • Сума грошового виграшу у проєкті (4,56 мільйона доларів) стане найбільшою за всю історію телебачення.
  • Запис змагань перед показом буде попередньо поділено на 10 окремих епізодів.

У Мережу неодноразово потрапляли повідомлення про те, що хтось намагається повторити сюжет дарами «Гра в кальмара» у реальному житті. Однак усі спроби виявлялися невдалими та не мали успіху в глядачів. Організатори проєкту, який транслюватиметься на Netflix, впевнені, що він пригорне увагу мільйонів людей з усього світу.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар