Якісне українське кіно можна дивитись онлайн. ТОП фільмів

Український кінематограф останніми роками радує глядачів численними прем’єрами. Важко не помітити бурхливого розвитку вітчизняної кіноіндустрії, хвиля якого піднялася ще в 2014-му і досі тримається на високому рівні. А найкраще для глядача те, що сучасне українське кіно можна переглянути не лише в кінотеатрі, бо можливість дивитись фільми онлайн є у кожного, хто має доступ до якісного Інтернету.

Чимало стрічок на будь-який смак (вітчизняних і зарубіжних, сучасник і вже давно знайомої класики) переглянути в онлайн-кінотеатрі Київстар ТБ.

У зручно оформленому контекстному меню кожен може:

  • ознайомитися з наявними тарифами і правилами користування,
  • обрати українські і зарубіжні фільми
  • переглянути короткометражні стрічки і повноцінні серіали
  • отримати розклад матчів УПЛ

Серед стрічок, які має побачити кожен українець, кінокритики відзначають такі:

Віддана (Драма, Екранізації, Мелодрама, Фентезі)

Історія починається в Станіславові в другій половині 19 століття. Лікар Анґер втрачає в пожежі дружину, але йому вдається врятувати двох дівчат — рідну доньку Аделю і дочку хатніх робітників Стефанію. У момент розпачу лікар вирішує виховувати їх разом. Минає 25 років. Дівчата виросли і так само нерозлучні, хоча Аделя тепер заміжня. Стефа ж веде господарство. Та вони досі не розуміють, хто вони одна одній: сестри та подруги, чи служниця та господиня. У калейдоскопі любові та ревнощів, подвійних смислів та таємниць межа між реальністю і вигадкою остаточно зникає. Красиві наряди, вишукані страви та безкінечні шпацери… Що ж станеться, коли ілюзія почне розвіюватися, а замість неї вималюється реальність?

Памфір (Драма, Кримінал)

Леонід — колишній контрабандист, що відомий як Памфір, вирішив бути гарним прикладом для сина і заробляти на життя чесною працею. Після кількох років роботи закордоном він нарешті повертається додому до сім’ї. Дружина не хоче більше відпускати від себе чоловіка, тож їхній син наважується на відчайдушний крок — спалити документи батька. Все йде не за планом, коли через необачність підлітка спалахує місцева церква. В регіоні, де корупція є невід’ємною частиною усіх сфер життя, а злочинність та релігія нерозривно пов’язані між собою, шансів на те, що хлопцю пробачать такий проступок, немає. Аби заробити грошей і відшкодувати завдану шкоду, Леонід змушений відновити зв’язок зі своїм неспокійним минулим. Тим часом в буковинське село невпинно наближається головне зимове дійство — Маланка.

Люксембург, Люксембург (Драма, Комедія)

У місті Лубни живуть двоє братів-близнюків: Василь і Микола. Василь — патологічно чесний, служить у нацполіції та виховує дитину разом з дівчиною із заможної сім’ї. Микола — вічно роздратований водій маршрутки, живе з мамою і промишляє торгівлею наркотиками. Одного дня брати отримують дзвінок із українського посольства. Близнюки дізнаються, що їхній батько — місцевий кримінальний авторитет, що покинув їх заради життя в Європі — потрапив у важку аварію у Люксембурзі, тож у них є вкрай небагато часу, щоби приїхати та попрощатися. Поки Василь категорично проти поїздки до людини, що кинула їх напризволяще, Микола вважає, що це їхній шанс почати нове життя у «місті мільйонерів».

Грані війни. Рятувальники (Документальний)

Запобігти, врятувати, допомогти. Таким є гасло українських рятувальників. Як працюють рятувальники однієї з найбільш обстрілюваних російськими військами області – Запорізької? Що вони робили півроку на окупованих територіях? Та якими навичками володіють “герої без зброї”, аби виконати своє призначення? Про все це у документальному проекті “Грані війни. Рятувальники”.

Наскрізною лінією епізоду є історія молодого запорізького подружжя, Анни та Юрія, які в ніч на 2 березня 2023 року опинилися під завалами зруйнованого російською ракетою будинку, та їхнього порятунку черговим караулом ПРЧ №2.
Інші лінії епізоду – робота піротехніків ДСНС, підводне розмінування; ліквідації наслідків ворожих обстрілів; евакуаційні місії до окупованих міст; робота в партизанських умовах протягом повномасштабного вторгнення; робота психологів ДСНС з постраждалими в кризових станах та з самими рятувальниками.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар