Днями у Кропивницькому відбулася презентація книг «Домашній хліб» та «Готуємо смачно у мультиварці», які написала кропивницька кулінарна блогерка Галина Артеменко. Автор пригощала гостей глінтвейном, приготовленим у мультиварці за рецептом з книги.
«Багато хто питає: навіщо випускати книгу, коли в будь-який момент можна зайти в Інтернет, переглянути будь-який рецепт і не морочитися . На мою думку, книга – це спосіб зібрати щось цілісне – низку перевірених рецептів», – сказала під час зустрічі Галина Артеменко.
Наприклад, у книзі “Домашній хліб” зібрані рецепти хліба як для новачків, так і для професійних пекарів, а ще там є секрети приготування різних булочок, корисна цільнозернова і злакова випічка, заливні пироги і хрусткі домашні крекери.
«Перша книга «Домашній хліб» вийшла в червні. Минуло багато часу і хто її собі придбав уже надсилає мені фото та відгуки. Це дуже приємно!» – каже авторка.
Друга книга вийшла друком у вересні цього року. Там є низка рецептів страв з м’яса, птиці та риби, овочевих та злакових гарнірів, омлетів і запіканок. Їжа на кожен день і для особливих випадків, швидкі страви і навіть різноманітні соуси, креми та напої.
Ірина Маслюкова для Першої електронної