Три найсмачніші коктейлі з ромом Бакарді

Ром Бакарді відомий навіть тому, хто ніколи його не дегустував. Цей бренд належить до ряду елітних алкогольних напоїв. Для його виготовлення використовують лише якісні інгредієнти. Унікальні технології виробництва та зберігання сформували особливий і незрівнянний характер, зробивши марку впізнаваною в усьому світі.

Бакарді не обмежує своїх шанувальників єдиною класичною версією рому. Для задоволення потреб будь-якого споживача ром Бакарді виготовляється в багатьох інтерпретаціях. Найбільший попит мають такі сорти: Carta Blanca, Superior, Carta Oro, Carta Negra, OakHeart, Gran Reserva, Castillo Spiced Rum, Bacardi 151. Кожен із них володіє своїм неповторним смаком, кольором і ароматом.

vidy-roma-bakardi

Найсмачніші коктейлі з ромом Бакарді

Ром Бакарді є ідеальною основою для приготування коктейлів. Це чудове рішення для тих, кому ром занадто міцний у чистому вигляді. На його основі можна приготувати наступні мікси.

Мохіто

Напій родом із Куби, він став популярним у 80-х роках XX століття. Основою є Bacardi Carta Blanca. Для приготування коктейлю необхідно покласти приблизно 15 листків свіжої м’яти в келих, додати 20 мл цукрового сиропу та сік одного лайма, зверху поставити декілька кілець лайма та майже повністю наповнити келих льодом. Наприкінці додаємо 100 мл рому й 200 мл спрайту. Келих прикрашаємо гілочкою свіжої м’яти.

Куба лібре

Назва цього освіжаючого напою з’явилася в 1900 році та означає «вільна Куба». Простий і водночас геніальний коктейль на основі рому. За основу використовують Bacardi Carta Oro. Для його приготування потрібно наповнити келих льодом (200 г), додати чверть соку лайма, 50 мл Бакарді та 150 мл коли. Усе перемішати та прикрасити шматочком лайма.

Піна колада

Напій винайшов справжній пірат Роберто Кофресі в 1820 році. Ним він підіймав бойовий дух своєї команди. Після смерті Кофресі рецепт був загублений, а згодом відновлений лише в 1954 році. Відтоді цей легендарний коктейль став відомим усім. У ньому використовують два сорти Бакарді, а саме Bacardi Carta Blanca та Bacardi Carta Negra. Спочатку блендером змішується 50 мл білого та 15 мл чорного рому. Після цього додається кокосовий сироп (50 мл), ананасовий сік (100 мл) і дві чайні ложки соку лайма. Наприкінці додається 160 г льоду, і все збивається. Напій подається в спеціальному келиху зі шматочком ананаса.

Такі коктейлі легко приготувати самостійно в домашніх умовах. Можна з легкістю експериментувати та додавати різноманітні сорти рому, адже в маркеті алкогольних штук Маудау великий асортимент алкогольних напоїв різних виробників і марок. Для тих, хто не має бажання самостійно займатися приготуванням коктейлів, Bacardi Limited також виготовляє вже готові на основі цього сорту. Ви зможете придбати пляшку Дайкірі, Піна колади чи Мохіто.


Зверніть увагу!

НАДМІРНЕ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКІДЛИВЕ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ’Я

Поширити:

Залишити коментар:

коментар