На мітингу за Єлисаветград “кидалися” на журналіста, і стверджували, що на Донбасі триває громадянська війна

Прихильники перейменування Кіровограда у Єлисаветград, на мітингу, який проходив перед міськрадою у п’ятницю, 3 червня, проявляли агресію щодо представника преси, і стверджували, що на Донбасі йде громадянська війна, яку підтримують США та Росія.

На початку мітингу журналіст нашого сайту помітив, як невідомі люди неподалік міськради вивантажують централізовано привезені прапори та транспоранти. Серед державних стягів видно було транспорант з перекресленим словом Кропивницький.

Коли наш кореспондент поцікавився, що це за прапори, і з якою метою їх привезли, невідомий чоловік почав бити руками по камері, і взагалі поводив себе агресивно. Також досить агресивно поводили себе і люди на площі перед міськрадою.

Оскільки в суспільстві побутує певний стереотип, що людина, яка підтримує назву Єлисаветград має проросійські, або навіть сепаратиські настрої, кореспондент нашого сайту поцікавився у мітингуючих, яка їх позиція стосовно війни на Донбасі. Відповіді прихильників Єлисаветграда, м’яко кажучи, здивували.

Один з протестуючих проти перейменування Кіровограда заявив, що на сході України триває громадянська війна, яку підтримують США і Росія. Детальніше, дивіться у нашому відео.

 

Нагадаємо, 3 червня перед стінами міської ради мітингували прихильники перейменування Кіровограда у Кропивницький та їх опоненти, які хочуть, аби наше місто називалось Єлисаветград. Також перед міськрадою мітингували проти закриття пологового будинку №2.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар