На Кіровоградщині затримали “вора в законі”, якого “коронували” в Москві

Учора, 17 червня, оперативники управління стратегічних розслідувань в Кіровоградській області та слідчі обласної поліції затримали «вора в законі». Затримання відбувалося за силової підтримки спецпризначенців полку поліції особливого призначення.

Про це Першій електронній газеті повідомили у Департаменті стратегічних розслідувань Національної поліції.

44-річний уродженець Кіровоградщини Армен Хачатрян, відомий в кримінальних колах як “Армен Хохол”/”Армен Знам’янський”, отримав статус “вора в законі” у 2011 році у Москві.

17 травня 2021 року йому оголосили підозру про організацію і контроль діяльності злочинних груп, які вчиняють тяжкі та особливо тяжкі злочини насильницького та майнового характеру.

Як повідомляє “Антикор”, 19 травня минулого року суддя Ленінського районного суду міста кропивницького Олена Лук’янова відмовила органам прокуратури у наданні дозволу на затримання підозрюваного й утримання його під вартою.

Того ж дня “Армен Хохол” зник із поля зору правоохоронців. Зловмисник переховувався від слідства, тож у 2021 році його оголосили у міжнародний розшук. Крім того, щодо нього були запровадженні санкції РНБО.

Учора оперативники нарешті затримали “вора в законі”, а на підставі отриманих доказів йому повідомили про підозру.

Наразі його поміщено в ІТТ. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар