Кропивничанин до смерті забив удвічі старшого учасника ООС

14 жовтня, у День захисників України, в селищі Петропавлівська Борщагівка Київської області, заробітчанин із Кропивницького до смерті побив 44-річного учасника ООС.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією поліції Київської області.

Про непритомного чоловіка, який лежить на вулиці, правоохоронцям повідомили перехожі. Патрульні, які прибули за викликом, разом із медиками “швидкої” намагалися реанімувати постраждалого, хоч у того не було пульсу. Попри старання, врятувати життя чоловіка не вдалося.

ato

Поліція з’ясувала, що на 44-річного потерпілого (учасника ООС) раптово напав агресивний, імовірно п’яний, перехожий. Молодик почав бити чоловіка руками і ногами по тілу і в голову. А коли жертва упала непритомна, нападник кинувся тікати. Невдовзі правоохоронці його знайшли. Це 24-річний уродженець Кропивницького, який працює у кав’ярні на Київщині, у вільний час займається бойовими мистецтвами і має хорошу фізичну підготовку. За попередніми даними, молодик знаходився в стані алкогольного сп’яніння.

610258ab 28d1 425d 87f6 060a8b6cbd7d

За умисне тяжке тілесне ушкодження, що призвело до смерті потерпілого, молодику загрожує до десяти років. Суд обрав запобіжний захід у вигляді арешту без можливості внесення застави.

Затриманий є підсудним у ще одному кримінальному провадженні, яке розглядається на Кіровоградщині щодо скоєння грабежу.

Нагадаємо, у Світловодську обстріляли маршрутку (ФОТО).

Читайте також: У Кропивницькому через п’яного водія сталася ДТП і постраждала дитина

Поширити:

Залишити коментар:

коментар