У Кропивницькому побили кандидата в депутати і попросили його “передати привіт Максюті”

© скріншот із відео

Сьогодні, 5 жовтня, близько 8 ранку невідомі напали і побили кандидата в депутати до Фортечної райради у Кропивницькому від партії “Наш край” Богдана Голубничого. Зі слів потерпілого, вони попросили “передати привіт Максюті”.

Про це на своїй сторінці у Facebook розповів очільник спецінспекції Кропивницького та кандидат на посаду міського голови Андрій Максюта, повідомляє Перша електронна газета.

“Чому напали на нього? Тому що він постійно зі мною, це мій колега. Мене не дивують методи дикарів і тих, кому я заважаю. Нас не залякати, мені тільки шкода молодого хлопця. Маю надію, що правоохоронці знайдуть цих злочинців”.

Богдан Голубничий уточнив, що напад стався у під’їзді будинку, де він живе. Двоє невідомих нанесли йому низку ударів і попросили “передати привіт Максюті”.

Цікаві вибори у Кропивницькому…Але МИ йдемо вперед!!!

Опубліковано Андрієм Максютою Понеділок, 5 жовтня 2020 р.

Нагадаємо, у Кpопивницькому чоловік і жінка, які незаконно тоpгувaли м’ясом біля “АТБ” на вулиці Короленка, погрожували заразити коронавірусом інспектоpа спецінспекції Богдана Голубничого і намагалися наїхати на нього мікpоaвтобусом.

Раніше невідомі виламали двері приміщення, де знаходиться офіс міської спецінспекції і винесли звідти 3 комп’ютери. А начальнику спецінспекції міста Андpію Максюті невідомі особи закинули на подвіp’я  два “коктейлі Молотова”Сам потерпілий вважає це результатом його професійної діяльності

Поширити:

Залишити коментар:

коментар