У центрі Кіровограда закликають їхати до окупованого Криму (ВІДЕО)

У Кіровограді з площини рекламного дисплею запрошують всіх бажаючих поїхати до окупованого Росією Криму. Розташована ця рекламна конструкція в самісінькому центрі міста – у Центральному скверику, на розі вулиць Великої Перспективної та Преображенської.

У рекламному ролику презентують поїздки в Крим, зокрема, проїздом через Сімферополь, Алушту, Ялту, Севастополь, Феодосію, Керч та Судак. За додатковою інформацією радять звертатися на офіційний сайт фірми. Але на цьому сайті крім контактів компанії, онлайн-бронювання квитка та консультацій ніяких відомостей про фірму немає. З інформації на банері стає зрозуміло, що компанія здійснює перевозки у Крим з Києва, Кривого Рогу та Кіровограда.

За вказаним в рекламі номером телефону слухавку піднімає дівчина. На запитання журналіста вона повідомляє, що поїздка до Севастополя буде коштувати 600 грн і перебувати там з українським паспортом громадянин України може не більше 3-ох місяців (згідно з російським законодавством). Також дівчина розповіла, що знаходиться їх фірма у Кривому Розі.

Телефонну розмову з представницею турфірми слухайте нижче:

Дівчина запевняє, що ніяких проблем з українським паспортом в Криму не буде. Єдиний нюанс – буферну зону між Україною та анексованим півостровом треба буде пройти пішки, адже автівки окупаційні прикордонники не пропускають.

Звідки така реклама з’явилася в Кіровограді, ми вирішили з’ясувати у Секторі реклами та художнього оздоблення управління містобудування та архітектури Кіровоградскої міськради. Там нам повідомили, що власником рекламної конструкції з дисплеєм є ТОВ «Креативне бюро Орієнтир». Згідно з Єдиним державним реєстром юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань засновником, керівником та кінцевим бенефіціарним власником ТОВ є Горянін Микола Олексійович. Проте, фактичним керівником підприємства виявився його син Горянін Олександр Миколайович.

Саме з ним нам вдалося поспілкуватися на тему реклами поїздок в Крим з Кіровограда.

«Позиція Президента та прем’єр-міністра України щодо Криму є однозначною – він український. Ми ж не написали в рекламі «Їдьте в російський Крим». Я теж вважаю, що Крим – це Україна. Чому тоді ми не можемо їздити в наш Крим, пересуватись по території нашої держави? Крім того, у багатьох на півострові залишились родичі, які не мають можливості звідти виїхати», – розповів Олександр Горянін.

Під час підготовки цієї публікації рекламна фірма припинила показ ролику на своєму дисплеї. Крім того, як повідомив редакції Першої електронної газети Олександр Горянін, наразі в компанії розглядають варіант зміни зовнішнього вигляду цієї реклами.

«Можливо ми зобразимо в рекламі український прапор, змінимо слоган на «Поїздки в український Крим», – повідомив він.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар