Четверо відмінників з Кіровоградщини отримали стипендію від народного депутата (ФОТО)

????????????????????????????????????

Сьогодні, 23 грудня, четверо студентів-відмінників Піщанобрідського аграрного ліцею отримали стипендію за відмінні успіхи у навчанні від благодійного фонду народного депутата України Станіслава Березкіна «Добротвір». Цього року стипендіатами стали Марія Андреєва, Марія Шумілова та сестри Рината і Лідія Музафарові.

«Сьогодні хочеться зробити невеличкі подарунки тим, хто навчанню приділяє трохи більше уваги, ніж інші. Часто у нас відзначають подарунками артистів, дипломантів різноманітних конкурсів, але забувають про тих, хто здобуває знання, щоб потім використати їх для розвитку нашої держави. Тому сьогодні ми хочемо вручити премію чотирьом вашим дівчатам-відмінницям. У вашому навчальному закладі ми робимо це вперше, але, сподіваюся, ця стипендія матиме продовження і в наступному році. Ті, хто десь не дотягнув по навчанню, мають час, щоб покращити свої успіхи», – перед врученням стипендії та новорічних подарунків відмінникам сказав голова благодійного фонду «Добротвір» Андрій Малик.

Читайте також: Кіровоградські студенти отримали стипендію від народного депутата

Дівчата-відмінниці були приємно здивовані несподіваною винагородою, але діляться, що якісний підхід до навчання для них – це стиль життя.

Як розповідає  25-літня Лідія Музафарова, це не перша освіта, яку вони отримують з сестрою: «Ми з сестрою закінчили медичний коледж у Первомайську, навіть працювали за спеціальністю, але життя склалося так, що довелося залишитися без роботи. Щоб не просиджувати штани, ми вирішили отримати ще одну професію. Я зараз навчаюся на бухгалтера, а сестра – на оператора комп’ютерного набору».

Дівчата стверджують, що весь вільний час вони витрачають на навчання і дорогу (живуть сестри у Помічній, але щодня їздять у ліцей). «Весь вільний час витрачаємо на навчання, беремо участь у можливих олімпіадах, конкурсах. Але нам це подобається. Сподіваємося, що після закінчення ліцею нам вдасться знайти хорошу роботу»,  – каже Рината.

Нагадаємо, не перший рік Станіслав Березкін заохочує молодь до навчання. У рамках підтримки молодих, розумних і старанних студенти-відмінники КНТУ отримують стипендію від народного депутата, а для учнів з області щорічно проводиться акція «Покажи щоденник Діду Морозу».

Читайте також: Свято для відмінників

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар