Одна дитина загинула і ще четверо осиротіли внаслідок ДТП на Кіровоградщині

Старший син загинув разом з батьками, а четверо менших дітей осиротіли внаслідок ДТП поблизу села Одая Голованівського району.

Про це інформує Перша електронна газета.

Вночі на трасі зіштовхнулися лоб в лоб “Volkswagen Passat” і “Таврія”. Оснащена газовою установкою “Таврія” швидко спалахнула і згоріла.

В автомобілі їхало подружжя Дишливенко з сусіднього селища Пушкове, Побузької ОТГ. З ними – 14-річний син Дмитро (учень 8 класу Пушківської філії Побузького ліцею). Усі троє загинули на місці.

Загалом у родині Дишливенко виховували п’ятьох дітей, четверо з яких залишилися сиротами.

“Це страшне місце! Там постійно аварії, бо ділянка складна, дорога в’ється, там поворотик один, за ним інший. Треба їхати повільно. А водії ж всі летять. Ніхто не дотримується того обмеження у 60 км, – розповів місцевий мешканець, водій з багаторічним стажем Андрій Васильович. – Поряд заправка, кафе якесь, пішохідний перехід, тільки ніхто на те не зважає. Місцеві, які знають, їдуть помаленьку. А хто не знає, чи не бережеться, то далеко не заїде. Там стільки людей постраждало, а собак скільки збили – не порахувати. І оце тільки смеркається чи траса мокра – обов’язково хтось чи вріжеться, чи з дороги злетить. Хоч бери та світлофор там став!”

Нагадаємо, аварія сталася 15 квітня близько 20:30 на небезпечній ділянці дороги поблизу села Одая.

Читайте також: У Кропивницькому МАЗ врізався задом у припарковану автівку

Поширити:

Залишити коментар:

коментар