Місто зуміло пережити стихію, – Андрій Райкович про снігопади

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович позитивно оцінив роботу комунальників щодо прибирання снігу в місті. За його словами, були деякі недопрацювання, але колапсу вдалося уникнути.

Про це міський голова розповів сьогодні, 5 березня, під час апаратної наради у міськраді, інформує кореспондент Першої електронної газети.

За словами Андрія Райковича, комунальники працювали цілодобово – основні магістральні вулиці та центр міста чистили за допомогою техніки, тротуари і прибудинкові території прибирали працівники ЖЕО. Очільник міста зазначив, що все ж були деякі недопрацювання, адже сніг не встигли розчистили на багатьох ділянках приватних секторів. Але Андрій Райкович наголосив, що перед Кропивницьким та іншими обласними центрами стояли серйозні виклики у вигляді аномальних снігопадів.

Читайте також: Міський голова Кропивницького закликав не допустити затоплення міста

Також, міський голова обурився тим, що деякі власники торгових точок, кафе та ресторанів повністю проігнорували прибирання снігу на своїх територіях:

“На превеликий жаль не всі проявили свідомість, не всі підприємці прибирали сніг на своїх територіях. Якщо власники торгових точок, закладів харчування не будуть долучатися до прибирання снігу – толку ніякого не буде”.

Через це Андрій Райкович доручив начальнику управління торгівлі Сергію Горбовському провести нараду із власниками торгових точок, і довести до них невдоволення міської влади.

Нагадаємо, учора, 1 березня, значне погіршення погоди зумовило у Кропивницькому порушення та припинення руху автотранспорту на окремих ділянках доріг, що змусило оголосити в обласному центрі третій (червоний) рівень загрози.

Також, учора у Кропивницькому міська влада знову заборонила в’їзд великогабаритного вантажного транспорту на територію містаІз 21.00 28 лютого у Кропивницький пропускають лише вантажі, які забезпечують життєдіяльність міста

Ранок 2 березня у Кропивницькому виявився складним для початку роботи пасажирського транспорту, що працює у режимі маршрутного таксі. Сильне похолодання, зниження вночі температури повітря до – 22°С не дало можливість запустити двигуни водіям багатьох маршруток. Натомість комунальний транспорт традиційно у повному складі вийшов на маршрути.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар